ثبت نام کنید و سفارش خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید.
ثبت سفارش ترجمه تخصصی امور فرهنگی
ثبت سفارش مقاله (isi-isc) امور فرهنگی
ثبت سفارش پایان نامه امور فرهنگی
ثبت سفارش تایپ تخصصی امور فرهنگی
معرفی رشته امور فرهنگی
فرهنگ برنهاد ،سیرت و شخصیت ملتها تاثیر می گذارد و چنانچه فرهنگی واسطه میان تفکر و تمدن گردد به تمدن نشاط ، قوت و نظم می بخشد چرا که حضور تفکر قدرت را در پی خود می آورد
باروری فرهنگیجامعه مستلزم تبادل و ارتباط و گوناگونی فرهنگها ،تبادل و تضارب اندیشه ها ،مشارکت در فعالیت های فرهنگی و خلاقیت فرهنگی و رشد و توسعه دانش است . به منظور دستیابی به این اهداف برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی باید در زمینه حفظ میراث فرهنگی (موزه ها،باستانشناسی،صنایع دستی و ...) غنای هنری(موسیقی ، شعر ،نقاشی و ...) تنوع رسانه ای (کتاب ،رادیو،تلوزیون ،مطبوعت و ...) گسترش نهارهای آموزشی رسمس و غیر رسمی و... با توجه به شرایط جامعه کنونی و نیازهای مردم به صورت جذاب و متنوع انجام پذیرد.
بررسی ها و ارزیابی های انجام شده در محدوده منابع انسانی بخش فرهنگی اهمیت آموزش متخصصانی چون مدیران ، برنامه ریزان و کارشناسان نهادهای فرهنگی جهت احراز اینگونه مشاغل را نمایان ساخته است ، لذا اجرای دوره های کارشناسی ناپیوسته مدیریت امورفرهنگی جهت تامین نیروی انسانی کارآمد و رسیدن به وضعیت مطلوب امری ضروری است.
تواناییهای لازمدر رشته امور فرهنگی
این رشته با هدف تعلیم و تربیت افرادی متخصص برای سرپرستی و مدیریت مراكز فرهنگی و هنری در سال 1380 به پیشنهاد حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برای نخستین بار در مؤسسه آموزش عالی سوره تأسیس شد. این رشته یكی از دورههای رسمی آموزش عالی كشور است كه دانشجویان این رشته از میان دیپلمهای گروههای آموزشی چهارگانه ریاضی، تجربی، علوم انسانی و هنر پس از موفقیت در كنكور سراسری پذیرفته میشوند و پس از طی دوره چهار ساله (حداقل 8 ترم و حداكثر 12 ترم) مدرك این رشته را دریافت میكنند. كارشناسان این رشته پس از اتمام دوره میتوانند فعالیتهای فرهنگی ـ هنری را در فرهنگسراها، خانههای فرهنگ، كانونهای فرهنگی و هنری، دفاتر كانون پرورش فكری كودك و نوجوان و ... سرپرستی نمایند.
دانشجویان رشته مدیریت فرهنگی و هنری در طی دوران تحصیل خود علاوه بر فراگرفتن دروس مدیریت، با مباحثی دیگر از قبیل تعالیم دینی، امور هنری، مسائل اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی و ... آشنا میشوند تا بتوانند ضمن پاسداری از حریم فرهنگی خود به نشر و ترویج آن در سطح جامعه بپردازند.
موقعیت شغلی رشته امور فرهنگی در ایران
مدیریت واحدهای فرهنگی
کارشناس برنامه ریزی امور فرهنگی
کارشناس روابط عمومی بین الملل
کارشناس نظارت و ارزشیابی فعالیتهای فرهنگی
کارشناس تحقیقات فرهنگی
کارشناس تطبیق فرهنگی
کارشناس گردشگری
کارشناس بازاریابی فرهنگی
کارشناس مسائل فرهنگی جامعه
درسهای رشته امور فرهنگی در طول تحصیل
این رشته یكی از دورههای رسمی آموزش عالی كشور است كه دانشجویان آن از میان افراد دارای مدرك كاردانی پس از موفقیت در آزمون كارشناسی ناپیوسته پذیرفته میشوند. این دروه به صورت مقطع كارشناسی ناپیوسته طی2 سال (حداقل 4 ترم و حداكثر 6 ترم تحصیلی) برگزار میشود.
تعداد واحدهای درسی این رشته 66 واحد است كه 9 واحد آن دروس عمومی، 10 واحد پایه، 22 واحد اصلی و 25 واحد تخصصی میباشد. در ضمن دارندگان مدرك كاردانی غیرمرتبط باید 12 واحد درس جبرانی را بگذرانند.
دانشجویان رشته مدیریت امور فرهنگی در طی دوران تحصیل خود علاوه بر فراگرفتن دروس مربوط به فرهنگ، با مباحثی دیگر از قبیل مسائل اجتماعی، ارتباطی، حقوقی و ... آشنا میشوند.
گرایشهای مرتبط با رشته امور فرهنگی
امورفرهنگی-مدیریت امور فرهنگی
امورفرهنگی-برنامه ریزی امور فرهنگی